Ih det er så fjollet. Men jeg har altså forelsket mig i en pels. Noget som jo bare virkelig ikke har brug for, når man bor i Dubai! Men uanset hvad, så faldt jeg altså for den, da jeg så den første gang – ja faktisk er der to modeller, jeg vakler imellem.

Jeg var havnet inde på ClubCollections fine webshop – hvor de også har nogle skønne cashmerecardigans, der bestemt også står på min ønskeseddel (må jo heldigvis ikke købe noget her i januar – ellers kunne jeg have ruineret mig selv derinde) – og der så jeg den her lækre, strikkede fåreuldsjakke, som bare er helt enkel og perfekt. I ved, sådan en man bare kan bruge til det hele. Både kjole og jeans. Og sådan en pels vil jeg gerne have.

image

Og jeg vil gerne have denne smukke sag! Især fordi den er lavet af fåreuld! Det betyder nemlig, at der ikke er nogle stakkels dyr, der er blevet slagtet, så pelsen kunne blive brugt til jakkeproduktion. Det er jeg vild med. For jeg synes virkelig, at en kvinde i pels er så fint. Men jeg kan ikke bære tanken om, at dyr har lidt, alene for at vi mennesker kan iklæde os deres pels. Derfor har jeg da også et meget blandet forhold til pels. Og kan ret godt lide faux fur – da det ligner godt, men aldrig har siddet på et dyr. Det er derfor, jeg er vild med, at disse pelse er lavet af fåreuld, for det ser smukt ud, og samtidig gror fårene ulden ud igen, og lider derfor ikke dødens skæbne. I hvert fald ikke pga. pelsen.

Den smukke jakke i strikket lam hedder ABBA og fås i forskellige farver. Jeg vil gerne have en sort pels, da jeg synes, at det passer til alt. Men jeg er også lidt vild med denne grå pels af samme slags! Den er ret fin.

image

Åh ja, som jeg skrev længere oppe, så er der faktisk to modeller, jeg er faldet lidt for. De har nemlig også denne fine jakke, der hedder HONEY. Og modsat den anden, så har denne her satinfoer, og det er måske meget rart. Det kan jeg ikke lige finde ud af. Den her er jo så også lidt dyrere. Den koster nemlig 2199 kr., hvor den anden kun koster 1495 kr..

image

Hvad siger I? Er de ikke flotte? Og hvad er jeres holding til pels?

Åh drømme, drømme, drømme… Hvor vil jeg gerne eje en af dem… Øv altså – hvorfor bor jeg dog også i et ørkenland ;) Men måske jeg alligevel ender med at købe en af dem på et tidspunkt. You never know.