I fredags skrev jeg om, hvor meget jeg overvejer at forudbestille det fine ANNI-LU Palmtree (!), hvilket jeg stadig gør. Er nemlig helt betaget af det. Men faktisk så er det ikke det eneste ANNI-LU smykke på min smykkeshoppeliste! Jeg er nemlig også vild med de helt nye armbånd fra ANNI-LU med et lille fint firkløver.

Og sådan et armbånd skal jeg have. Hvilket også passer rigtig fint med min tanke om at udvide min samling med lidt mere farverige armbånd, end dem jeg allerede har. De er nemlig begge meget klassiske. Hvilket jeg elsker. Men jeg er bare blevet overbevist om, at det også vil være fint med lidt farve. Og nu, hvor jeg har forelsket mig i de fine firkløvere, så kan jeg jo slå to fluer med et smæk ;) Hahah.

anni lu lucky bracelet grey

Jeg kan dog ikke helt finde ud af, hvilken farvekombination, jeg er mest til. Om det skal være det sarte grå/rosa armbånd, jeg skal købe.

anni lu lucky bracelet blue

Eller om det skal være det fine blå armbånd. De er begge så fine. Lars er mest på den blå – og den er jeg også vild med. Blå er en af mine favoritfarver. Men jeg har bare fået en ting for de sarte lyserøde farver her det sidste halve år. Og så bliver jeg alligevel lidt i tvivl om det er en sart lyserød eller om det er en meget lys grå… Hmm.. Men fint er det.

Hvilket er jeres favorit?

Og så opdagede jeg pludselig også dette fine, farverige armbånd, som hedder Celine. Og det er da bare flot. Og passer til det meste. Så nu er det også kommet på  min liste.

anni lu celine bracelet

Det er altså hårdt, at der bliver ved med at komme så mange fine ting fra Helle’s hånd! Man kan jo købe sig uendelig fattig. Hahah. Godt jeg kan finde ud af at styre mig. For det meste.