I aften skal jeg til firmafest med Xworks. Det er en familiefest, da vi allesammen medbringer vores partnere og børn – altså dem der har sådan nogle.

image

Jeg tror, at det bliver super hyggeligt. Vi skal være hjemme i chefens have. Vi har bestilt mad udefra – noget internationalt buffet, så der skulle gerne være noget til alle. Min kollega Michelle og jeg har planlagt nogle festlege til efter maden. Så er sikker på, at vi nok skal få skudt weekenden festligt i gang. Det håber jeg i hvert fald.

Fredag kan vi heldigvis slappe af – hvilket er godt, da vi har en ret fyldt lørdag i vente. Først skal Lars have brugt hans julegave fra mig og mine forældre. En tur på en racerbane i en mini-formel1 bil. Og om aftenen skal vi til koncert i Abu Dhabi med Robbie Williams! Yay! Det glæder jeg mig virkelig til. Jeg har aldrig været til koncert med ham før, men er ret glad for hans musik. Og har hørt godt om hans live performances. Men tror, at det bliver en kende hårdt at komme op på arbejde søndag. Well. Så må vi jo tidligt i seng om aftenen. Hahah.

Hav en dejlig dag derude!