Fine fletøreringe fra HainKlug

Sponsoreret indlæg

DSC_0010

En uges tid inden jeg skulle hjem på sommerferie, ringede min mor til mig på skype. Hun fortalte, at der var kommet en pakke til mig. Yay tænkte jeg selvfølgelig. Men inden jeg nåede at sige noget, fortsatte hun med spørgsmålet “må jeg få dem?”. Og det var der, jeg vidste, at jeg ville blive vildt glad for mine nye, fine fletøreringe fra HainKlug.

DSC_0011

HainKlug er en ret ny, dansk webshop, der hovedsageligt sælger smykker (omend de også har åbnet op for en lille beauty-afdeling). Webshoppen er startet af to unge mennesker, og det synes jeg er ret sejt. Det der med at føre en drøm ud i livet allerede mens man er under uddannelse. Og det var da også derfor, at jeg endte med at sige ja til et samarbejde, da de kontaktede mig. For det synes jeg er værd at støtte op om.

Deres vision for HainKlug er, at det skal være webshoppen, hvor man kan finde fine smykker af en god kvalitet til gode priser. De vil gerne være webshoppenes “Glitter” – bare med smykker af bedre kvalitet og i bedre materialer.

Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, da jeg klikkede ind på deres webshop den første gang, men jeg blev positivt overrasket. Der var nemlig en del fine ting, som gerne måtte blive mine – og alt til rigtig rimelige priser. Dog faldt jeg med det samme for de fine fletøreringe i sterling sølv. De er lige mig.

DSC_0014

Det jeg godt kan lide ved fletøreringene er, at de på en og samme tid er sjove og lidt anderledes, men også utroligt enkle og stilrene. De passer til både fridage, kontordage og endda middage. Det er sådan et par, man bliver rigtig glad for at have i smykkeskrinet.

Fletøreringene er designet sådan, at det ligner reb, der er flettet ind i hinanden, og jeg blev rigtig positivt overrasket over det fine arbejde, der er lagt i dem. Detaljerne er super fine, det samme er selve designet. Jeg er vild med den luftighed, de har. For selvom en sølvkugle kan være rigtig fin, så kan det også komme til at virke så massivt og tungt, når de har en vis størrelse. Det gør det fine fletværk ikke. De er lette og fine. Og så er de super behagelige at have på. Du mærker dem slet ikke. Jeg har allerede brugt mine en del, og ved, at det bliver jeg ved med. Og så koster de kun 159 kr. Det er altså billigt. For de er fine, og så er der tale om rigtig sterling sølv – så man skal ikke spekulere i allergier eller andet.

DSC_0019

Som sagt, så faldt jeg for fletøreringene med det samme, men jeg syntes også, at den fine earcuff med sløjfe er skæg, det samme er den sjove kat med perlekæde-ørering, mens dette enkle sterling sølv armbånd er super elegant og klassisk og det samme er de fine sølv dråbe øreringe. Så der er altså lidt for enhver smag inde på HainKlugs webshop og jeg kan godt anbefale jer at kigge derind forbi.

DSC_0003

DSC_0092

DSC_0097

(Indlægget er sponsoreret af hainklug.dk, men alle meninger, ord og billeder er helt mine egne, og er ikke på nogen måde påvirket af samarbejdet. Jeg ville aldrig anbefale noget, jeg ikke synes om. Bare lige så det er på plads.)

2 Comments

  1. Jeg kan da næsten regne ud jeg skal der ind og kigge til den 1. ;-) godt det er imorgen!!

    • jewelryandlife

      02/08/2015 at 7:52

      Ja, der er mange fine ting derinde – til super billige priser :) Og vent bare – jeg har lidt spændende gemt oppe i ærmet i forbindelse med HainKlug – jeg afslører det om en uges tid :)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑