Der er under en uge til vi drager på sommerferie hjemme i Danmark – og præcis 1 uge til jeg ser mine forældre igen! Og jeg glæder mig – som et lille barn glæder sig til juleaften (well, dårligt eksempel, for jeg er stadig et lille barn, når det kommer til glæden ved juleaften, but you get my picture)!

Vi rejser natten til fredag – og da vi lander i Billund, så skal vi lige igennem en mellemlanding, så det bliver en lang rejse – og er i Struer hos mine svigerforældre engang om eftermiddagen fredag. Her skal vi hygge os, indtil vi lørdag skal til bryllup hos en af Lars’ gode venner og dennes kommende hustru. Det skal nok blive hyggeligt. Ham der skal giftes, er en del af en større gruppe (tidligere gymnasieklasse) drenge, som Lars også er med i, og de er alle skide søde. Søndag, når vi engang er kommet til os selv, vil jeg så finde vej ned til mine forældre til 12 dages ren hygge!

Jeg kan ikke vente med at gense dem! Min dejlige mor og min søde farmand. Og vores hund Sofus. Uh det bliver godt. Jeg skal bare have verdens længste krammer, og så skal vi bare hygge sammen og tanke op på nærhed. Og spise god mad, masser af jordbær og gammeldags isvafler med masser af guf, samt drikke vin på terrassen mens vi griller. Mmmm jeg glæder mig. Og satser på godt sommervejr, kan I nok høre :)

Billede fra sidste sommer, hvor jeg stornød den danske sommer og de gode is :) Satser jeg på at gøre igen i år!

Billede fra sidste sommer, hvor jeg stornød den danske sommer og de gode is :) Satser jeg på at gøre igen i år!

Jeg skal ikke lave andet end at hygge med familie og venner hele min ferie, har jeg besluttet! Der skal selvfølgelig lidt oplevelser og ture ind under vesten, men mit primære ønske er bare at få set så mange af mine allerkæreste, som jeg kan nå – uden at stresse mig selv! Nårh ja, og så skal jeg fejre fødselsdag hjemme hos familien for første gang i 3 år :) Uh det bliver godt. Glæder mig til det hele! Faktisk glæder jeg mig så meget, at jeg allerede har ferie-sommerfugle i maven. Hahah. Sommerferie here I come… Altså om knap en uge that is.