Sponsoret indlæg!

Igår viste jeg mit nye ur fra Komono frem og teasede samtidig med en rabatkode til ditur.dk, hvor uret jo er fra, og den får I selvfølgelig i dag, så I kan få mulighed for at forkæle jer selv, eller nogen I holder af, med et lækkert ur til en ekstra god pris. Valentines er jo lige rundt om hjørnet, så hvis din bedre halvdel er til ure, så var det måske en mulighed? Ja, jeg siger det bare.

image

Som en del af samarbejdet med ditur.dk, så har jeg fået lov til at forkæler jer dejlige læsere med en rabatkode, der giver hele 15% rabat på alle ure derinde – alt, I skal gøre, er, at skrive JAL15, når der ved udtjekning står, har du en rabatkupon, så tryk her. Det er da let, ikke? Og fedt med rabat. Det er altid sjovere at handle, når man kan få god kvalitet til ekstra gode priser. Det synes jeg i hvert fald.

Inden I smutter over på ditur.dk for at handle, så vil jeg gerne vise jer nogle af mine personlige favoritter derfra – der er nogle stykker. Og især et kunne meget muligt blive det næste ur til min samling. You never know. Hahah.

Webshoppen har faktisk overraskende mange fine ure fra fede mærker som Komono, Daniel Wellington, Triwa og Dyrberg/Kern – alle til virkelig gode priser. Og det mener jeg faktisk. Ville have haft samme holdning også uden samarbejdet. Bare lige for at slå det fast.

Inden I skynder jer over på ditur.dk for at bruge rabatkoden, så vil jeg da lige vise jer nogle af mine favoritter derfra – altså udover det fine Komono ur, jeg har fået.

komono estelle classic teal

Et andet Komono ur, der er lidt en favorit, er det fine Estelle Classic Teal til kun 499 kr. Jeg er vild med den lidt specielle og kølige farve og tror, at det ville være super cool sammen med slidte jeans, en t-shirt og en læderjakke.

daniel wellington - classic st mawes

Daniel Wellington ure er jo en yndet favorit blandt bloggere, og det er vældig forståeligt, for det er virkelig nogle super smukke, minimalistiske og klassiske ure, de designer. Jeg har flere favoritter fra Daniel Wellington, og er ret sikker på, at jeg engang må eje et! En af favoritterne er Classic ST Mawes Rose Lady – er vild med det bløde look den brune rem skaber i samspil med den rosa urskive.

daniel wellington - sheffield rose

Men jeg er samtidig ret forelsket i modellen Sheffield Rose Lady også fra Daniel Wellington. En klassisk model igen med rosa urskive, men denne model har sort rem i stedet. Og jeg er vild med det. Looket er måske lidt mere klassisk. På en eller anden måde. Lidt mere hårdt. Men stadig lækkert og underspillet.

dyrbergkern

Den sidste favorit er ret anderledes. Uret er fra Dyrberg/Kern, det hedder Satine SMC 1S5, og det giver mig associationer til Omega og Rolex både med de to metaller blandet sammen og så i selve urskiven. Jeg kan godt lide det. Også selvom uret er en del mere flashy end de andre. Men der er stadig noget klassisk og super lækkert over det, som jeg er ret vild med.

Indlægget er lavet i samarbejde med ditur.dk, men alle meninger, tanker og ord er helt mine egne og er på ingen måde påvirket af samarbejdet med ditur.dk!