image

Okay, der er lidt et madtema going on på bloggen denne uge. I mandags snakkede jeg lidt om italiensk fra kæden Carluccio’s, i dag kommer til at omhandle en fantastisk lækker morgenmad fra en anden kæde, nemlig Le Pain Quotidien, hvor Lars og jeg spiste i lørdags.

Le Pain Quotidien er en belgisk morgenmads- og bagerikæde, der virkelig forstår at gøre det godt. Maden er virkelig lækker. Kvalitet hele vejen rundt. Menukortet er stort og spændende. Deres brød er super lækkert. Morgenmaden helt fantastisk – på den der måde, hvor stedet bliver en favorit, man har lyst til at besøge hver weekend. De kan finde ud af at lave perfekte blødkogte æg, hvilket er en sjældenhed hernede. Lars siger, at kaffen også var god. Jeg kan kun stå inde for den friskpressede appelsinjuice. Og så er stemningen simpelthen bare så afslappet og hyggelig.

image

Man kan sidde ved små borde, eller man kan placere sig ved det langbord, der dominerer den ene side af restauranten – og man kan endda sidde udenfor, hvis man besøger den i Dubai Marina Mall (der findes flere rundt om her i Dubai) i alle tilfælde.

Vi valgte nu at sidde inde, for jeg elsker den lidt rustikke og utroligt hyggelige stemning og indretning, der så fint kendetegner Le Pain Quotidien. Træborde, klassisk musik, livlig summen. Det gør en glad. Og når maden så er helt fantastisk lækker, så er det lidt som om, at dagen peaker allerede fra morgenstunden.

image

image

image

image

image

image

image

image

Hvis det ikke allerede er klart, så vil jeg anbefale alle – og jeg mener alle (!) – der har mulighed for det at tage ind forbi en Le Pain Quotidien og spise morgenmad (eller frokost)! Det er virkelig så godt! Jeg glæder mig allerede til næste gang, vi skal forbi.