pk-i-have-enough-jewelry

I have enough jewelry… Said no one ever. Arhmen det er da rigtigt! HVEM har nogensinde sagt: “jeg har nok smykker nu, så jeg behøver aldrig flere”?  I hvert fald ikke mig. Jeg elsker smykker. Og jeg vil godt vædde med, at jeg også som 80-årig kan finde på at købe nye smykker. I den henseende er jeg en rigtig glimmergås (et udtryk jeg har lært hos den fantastisk Mette Marie fra Twinpeaks.dk – en blog du bør følge, hvis du kan lide velskrevne og underholdende blogs!).

Anywhooo, sætningen poppede op i hovedet på mig igår, da jeg lige kom til at trykke godkend til endnu et smykkekøb. Det var den søde Anne fra webshoppen a-hjort.dk, der lige tippede mig om, at de Louise Kragh minidot earchains, som jeg har sukket efter i umindelige tider (blandt andet her og her), var på tilbud med 30% rabat!

Ovenikøbet i begge de farver, jeg har overvejet. Det kunne jeg naturligvis ikke lade min næse gå forbi, så 5 minutter senere havde jeg svinget visaet i den virtuelle kortmaskine, og nu er et par smukke powderfarvede, forgyldte earchains på vej til mig. Og jeg glæder mig. De ankommer sammen med mine forælder om mindre en 3 uger! Hurra og jubii.

earchain powder louise kragh

Jeg havde egentligt troet, at jeg ville vælge den matte sorte farve på perlen (minidot’en), men jeg endte alligevel med at tage dem i powder, som jeg hele tiden også har været ret så lun på. Sort passer måske nok til alt, men jeg er bare vild med pudderfarven, og synes, at den er super fin til pasteller og sort. Tror jeg bliver rigtig glad for mit valg. Farven bløder måske også det lidt rå udtryk lidt op, dog uden at det bliver pussenusset. Det mener jeg i hvert fald.

earchain matt black louise kragh

Og bare lige til jeres information, så er der stadig tilbud på masser af forskellige og helt vidunderlige Louise Kragh smykker til 30% inde på a-hjort! Bare et lille tip fra mig til jer ;)