Det er nok efterhånden gået op for alle jer, der følger med her på bloggen, at jeg er mægtig glad for smykker. Det er jeg. Nogle gange uforholdsmæssigt meget, synes jeg selv. For jeg kan virkelig gå at sukke over de der vanvittigt smukke smykker, som jeg godt ved, jeg ikke lige får råd til. Men jeg kan ikke lade være med at drømme lidt – og håbe – at de en dag bliver mine. It’s never gonna happen! Men hey… Drømme må man gerne. Og måske der bliver plads til en enkelt eller to af mine drømmesmykker i samlingen med tiden – der skal bare spares op… Desværre er der jo også den der taske, jeg drømmer om, rejser jeg gerne vil på, tanker om hus/lejlighed og måske et barn eller to på et tidspunkt, og det skal der jo også alt sammen spares op til.

Men så igen, det er jo mine drømmesmykker, netop fordi jeg tror på, at det er nogle, jeg vil elske at eje resten af livet, så hvis man tænker sådan, så har jeg jo faktisk mange år til at spare sammen til dem. Ville dog bare gerne have dem nu. Hahah. Tålmodighed er en dyd, siger de. Jeg ved nu ikke rigtigt, de måtte godt magisk dukke op over natten ;)

droemmesmykker

1) En ring, jeg har sukket efter en del år efterhånden, er den helt fantastisk smukke Lotus Ring med en London Blue Cabochon og diamanter fra Ole Lynggaard. Her er virkelig tale om et drømmesmykke for mig. Elsker alt ved ringen – undtagen prisen! Den koster nemlig knap 33.000 kr, og det er altså en del. Men hvis jeg virkelig skulle spare op til nogle af de allerdyreste smykker blandt mine udvalgte, så skulle det nok være den her.

2) Nu er det jo nok heller ikke nogen hemmelighed, at jeg har en svaghed for diamanter (og safirer & rubiner… Hahah), og jeg har tidligere skrevet om, at jeg drømmer om en diamantring med flere radder. Jeg har også fundet nogle, som jeg synes er helt fantastiske. Men denne Princess Ring fra Jewlscph er altså vanvittig smuk. Dog er den også vanvittig dyr! Så det bliver ved drømmen – og så finder jeg en version, jeg kan investere i med god samvittighed. Jeg mener, knap 140,000 kr. er jo udbetalingen på en lille lejlighed, en bil etc. Det kan jeg altså ikke få mig selv til. Heller ikke selvom jeg elsker smykker.

3) Vi bliver lige lidt i diamanternes verden, for jeg er også meget vild med disse skønheder fra Halberstadt med sorte og hvide diamanter. Perfekte til de helt store festskrud eller den lille sorte, hvis det skal være helt særligt. Og til en pris på knap 11.000 kr., så er de ikke helt udenfor opsparingens formåen – med tiden altså!

4) Georg Jensen står bag flere af mine favoritter – af de overkommelige i prisen er det den smukke maguritserie (som jeg er så heldig, at min kæreste har givet mig i gaver) – og af de lidt dyrere typer, er jeg blandt andet vild med dette smukke armbånd fra Moonlight Grapes serien i guld og med diamanter. Det er helt fantastisk. Specielt og alligevel meget elegant og brugbart. Det koster så knap 15.000 kr., så det er igen noget, der ville skulle spares en del op til, men så ville det helt sikkert også være en fast klassiker i smykkesamlingen, er jeg sikker på.

5) En anden favorit er denne meget enkle, men stadig super feminine halskæde fra Sophie Bille Brahe med 5 diamanter. Halskæden hedder Lune og er noget så fin. Den koster altså også knap 13.000 kr., så igen ikke i den billige ende. Men hey det er jo drømmesmykker af en grund!

6) Som jeg skrev lige før, så står Georg Jensen bag flere af mine favoritter. Det er nemlig også her man finder den elegante og klassiske Fusion Ring. Jeg er vild med den. Synes nemlig den er så smuk. Virkelig klassisk. Legende. Og moderne, da designet giver et tvist til det klassiske. Til lige knap 38.000 kr. i denne præcise model, så bliver det nok ved drømmene lidt endnu. Hahah.

7) Jeg kan altså også godt drømme lidt hede drømme om disse smukke diamantøreringe fra Halberstadt. De er vildt smukke, alt for meget – men på den gode måde. Perfekte til fest hos dronningen. Som jo for mig sker sådan cirka aldrig nogensinde. Men man må jo godt drømme lidt. Og med et pristag der siger “pris oplyses ved henvendelse”, så ved man godt, at det bliver ved det, altså drømmen!

8) Jeg er nok en af mange, der har et blødt punkt for Tiffany & co’s ikoniske, blå æsker og ikke mindst deres indhold. De kan altså noget, kan de. Der findes massevis af smukheder i Tiffany-universet, men en af mine favoritter er nu hesteskoen, og det måtte da gerne være den version med diamanter. Hahah. Fin og enkel er den i alle tilfælde. Omend prisen måske ikke er helt rar, den koster nemlig 16.000 kr.. Puh… det bliver ikke lige i den kommende tid!

Det her var 8 af mine drømmesmykker. Jeg er to-the-moon-and-back-again-vild med dem alle, omend min absolutte favorit må være nummer 1! Jeg er tosset med den Lotus Ring… Hvilken er din favorit? Og hvordan ser dit drømmesmykke ud? Del endelig med mig, vil så gerne se andres drømmesmykker! Hvem ved, måske jeg ligefrem kan være nødt til at tilføje nye til min egen liste.