Ikoniske og smukke Marilyn Monroe sang engang “Diamonds are a girl’s best friend”, og hun er ganske tæt på at have ret. I hvert fald har diamanter noget helt vidunderligt over sig. De skinner og gnister bare helt særligt, når de rammes af lys. Smukt. Så enkelt kan det siges. Og så er diamanter klassiske. De går aldrig af mode, og de passer til alt. Jeg er stor fan. Og man kan  som I kunne læse igår, så var et af mine mål for 2014 at få flere diamanter ind i min smykkesamling. Og det mål lykkedes faktisk ret godt. Fra jeg købte mit allerførste diamantsmykke i julen 2013 til i dag, er samlingen blevet udvidet ganske fint, hvis jeg selv skal sige det. Især fordi det jo er sket på kun et enkelt år.

Da jeg sådan fortalte jer om min lille samling igår, så fik jeg helt lyst til at vise jer dem i dag. Det kunne jo være, at der var nogle af jer, der kunne finde lidt inspiration til selv at udvide eller påbegynde jeres egen samling af diamantsmykker :)

mor og datter diamant halskæde - fokus på diamantvedhænget

Det hele startede jo med, at jeg i julen 2013 skulle finde en fin julegave til min mor, og derfor endte jeg ude i Gold & Diamond Park (en bygning fyldt med smykkebutikker – skal nok skrive mere om den en anden dag). Her kom jeg ganske uforvarent til at gå ind i en lille smykkebutik, hvor de havde de fineste, helt tynde guldkæder med det fineste diamantvedhæng med en lille blomst indeni en lille cirkel. Jeg forelskede mig straks. Her var smykket til min mor. Men det var også helt perfekt til mig. Så da manden nævnte, at de før havde solgt lige netop dette smykke som mor-dattersmykker, så var sagen klar. Det var det, der var løsningen. Både fordi tanken om sådan et mor-dattersmykke var rar, og fordi selve smykket bare skulle med mig hjem. Så jeg købte den store til min mor, og den lille til mig selv. Og så var fanden jo løs – for nu havde jeg vækket min kærlighed til de små, smukke sten.

diamantørestikkere tæt på

Derfor var glæden da også uendelig stor, da jeg i fødselsdagsgave fik de smukkeste diamantørestikkere af Lars. De er så fine. Helt enkle og klassiske. En smuk sten fattet i en hvidguldsstik. Jeg elsker dem. Og bruger dem til både hverdag og fest.

mit ur fra christina watches

IMG_8672

Samtidig fik jeg mit elskede Christina Watches ur i fødselsdagsgave af mine dejlige forældre – et ur jeg har på dagligt – og sørme om der ikke var en fin, lille diamant i urskiven. Det ser simpelthen så elegant ud. Og i julegave var jeg så heldig, at jeg fik både en lille rubin, en blå safir og ikke mindst en lille sort diamant!

anni lu diamantarmbånd liggende

I sommers forkælede jeg mig selv med dette fine armbånd fra ANNI-LU – guldbelagte perler med en lille, rå, sort diamant. Jeg er vild med enkelheden i det. Det er et elegant og meget klædelig armbånd, der kan bruges både alene og sammen med andre.

jewlscph ring forfra

Da jeg jo fik nyt job i sommers, så brugte jeg noget af min første løn på at købe denne fantastiske cocktailring fra JEWLSCPH til mig selv. En slags godt klaret gave fra mig til mig. Nogle gange skal man altså gøre sådan noget, når der sker noget godt. Det bliver en slags markering. Og det er netop det, den ring er. En markering af at nu blev alt bedre. Ringen er med en stor, gul citrin og bittesmå diamanter rundt om. Jeg er vild med det lidt gammeldags udtryk, den har. Og den er bare så elegant. Føler mig ladylike, når jeg har den på i byen sammen med en fin kjole. Og lidt edgy når jeg sætter den sammen med jeans, en top og sneakers.

Så har jeg heller ikke flere diamantsmykker i gemmerne, men jeg er nu også meget godt tilfreds med min lille samling! Synes, at de diamanter jeg har, er smukke, klassiske og så passer de helt perfekt til mig. Og det er jo det, det handler om. Dog håber jeg på at udvide samlingen i løbet af året – for som du også kunne læse igår, så er diamanter igen kommet på min liste over mål for året. Men er vel en (smykke- og diamantelskende) pige ;)