Tænk engang. Om ikke mange øjeblikke skal jeg mod lufthavnen igen. Skal lige sove. Spise den sidste morgenmad i denne omgang med mine forældre. Og så er det tid til at vende snuden hjem. Det passer mig ikke. Har haft ondt i maven hele dagen. Jeg forstår ikke, hvor juleferien blev af. Jeg har jo nærmest kun lige blinket med øjnene, og nu er alle dagene gået. Og hvor forsvandt de dog hen? Og hvorfor skulle de forsvinde i sådan en fart? Jeg hader at sige farvel/på gensyn til alle mine allerkæreste. Det er hårdt for mig. For jeg savner dem. Også selvom jeg elsker mit liv i Dubai, og alle de oplevelser vi får. Men jeg savner lige at kunne smutte hjem på weekend hos mine forældre. Jeg savner lige at lave en spontan hygge-date med en af veninderne. Og jeg har det allersværest lige op til, at jeg skal rejse hjem igen og så de første dage i Dubai. Derefter bliver det bedre igen.

Min juleferie har været skøn. Fyldt med hygge. Familie. Venner. Overraskelser. God mad. Vin. Gaver. Julehygge af den allerrareste slags. Den har været magisk næsten. Og bare helt vidunderlig. Og det gør det jo også sværere at skulle slippe den, for at vende tilbage til hverdagen. Selvom hverdagen også er rar, når først man er kommet rigtigt i gang med den igen. Og når først jeg er kommet over det allerværste – nemlig det at skulle kramme farvel for denne gang. Det kan jeg ikke. Hader det. Og tårerne triller altid. Gevaldigt meget. Heldigvis skal jeg rejse sammen med Lars denne gang. Og det hjælper altid lidt. Selvom selv ikke han kan fjerne det voldsomme savn, jeg føler de første dage. Denne gang skal vi også hjem til vores lille kat, og hende kan jeg mærke, at jeg glæder mig til gense! Så det håber jeg, kan hjælpe mig lidt de første dage, hvor jeg savner mor, far og Sofus (vores hund) for fuld tryk! Og så er der jo også nytårsaften at se frem til! Og en fantastisk dejlig weekend at se tilbage på og mindes. En juleferie, hvor jeg fik set ret mange, af alle de dejlige mennesker, og hvor jeg fik storjulet sammen med mine forældre (og min bedstemor). Jeg er faktisk ret heldig!

Nu må jeg hellere få sovet lidt. Skal jo på arbejde mandag morgen, og vi lander først i Dubai til midnat natten til mandag, så skal helst ikke være alt for meget i underskud af søvn.

Hyg jer derude og nyd nu jeres familier og venner. Det er så let at tage dem for givet!