Det fineste bryllup <3

Jeg har efterhånden nævnt et par gange, at jeg/vi var i Danmark i sidste weekend for at deltage i min “søs’s” bryllup. Jeg har også lovet jer billeder, og lidt flere ord om dagen, men jeg har ikke lige haft hverken tid eller overskud før nu, så her kommer bryllupsberetningen om bedstevenindens fineste bryllup i lørdags.

IMG_1073

Vi landede jo fredag formiddag, så vi havde fredag til at hygge med vores familier og til at få sovet en smule efter en 12 timer lang rejse – og jeg er vitterligt bare piv ringe til at sove i et fly. Men det var en rigtig god dag, og efter en lækker aftensmad og lidt vin, så sov jeg simpelthen som en sten (egentligt et sjovt udtryk).

Lørdag morgen startede vi ud med rigtige, danske bagerrundstykker – åh det var godt! Og så skulle jeg ellers ned for at mødes med bruden, Lisa, ved frisøren (Stylevision) kl 10.30. Min mor kørte mig derned, for hun kender jo også Lisa utroligt godt, og da de skulle med i kirken, så ville hun lige med ned at sige hej og tage lidt billeder :) Og så var det, at hun kom på den geniale ide, at de da lige kunne lave krøller i mit hår, når jeg nu alligevel sad der og snakkede med Lisa, mens hendes hår og makeup blev lavet. Så pludselig stod jeg med de fineste krøller – og en time mere til at hygge om bruden. Sådan. Vi hyggede dernede, der var god stemning, der blev serveret asti, jordbær, chokolade og vindruer. Slet ikke tosset. Og så fik jeg også lige hilst på den søde Jacob, da han kom og afleverede brudebuketten til mig – og det havde han altså gjort godt!

IMG_1016

IMG_1015

IMG_1034

IMG_1040

Da vi var færdige ved frisøren kørte vi op til hotellet, hvor Lisa og Jacob skulle overnatte, og hvor vi skulle i tøjet og gøre os helt klar. Det var heldigt, at Lisa havde bil, for vejret var ikke helt med brudeparret (ej heller os der er vant til andre grader og sol), men det lykkedes os da at komme i læ og tørvejr uden skader på hår eller makeup. Og det er vigtigt på sådan en dag.

Da det nu var min “søs”, der skulle giftes, så havde jeg selvfølgelig lavet en lille pose med gode ting og sager til hende – lidt cava, lidt chokoladeovertrukne dadler og et strømpebånd – for det skal enhver brud da have. Og det var heldigt, at jeg havde købt et, for det havde Lisa ikke selv tænkt på. Puh crisis avoided ;) Haha.

IMG_1051

IMG_1067

IMG_1069

IMG_1055

IMG_1079

IMG_1083

Efter vi var kommet på plads og havde fundet alting frem, efter jeg havde fået taget lidt detaljebilleder og vi havde danset til lidt musik og drukket lidt cava, så blev vi enige om, at vi skulle da have en fransk hotdog til frokost – det kan man nemlig ikke få her i Dubai. Som sagt, så gjort. Vi lånte en paraply, fik arrangeret sløret så det ikke fløj nogen steder, og så gik vi ellers på jagt. Og vi fandt også en virkelig god hotter.

IMG_1077

Tilbage på hotellet fik vi bruden i kjolen, og hold nu op altså, smukkere og yndigere brud skal man lede længe efter! Jeg er muligvis en smule partisk, da jeg jo ved, at der bag det smukke ydre findes en ligeså smuk personlighed. Men hun var breathtaking! Virkelig.

IMG_1095

IMG_1098

IMG_1126

Da vi var klar – og havde hørt lidt mere musik og drukket lidt mere cava – kom Lisa’s far for at hente os og bringe os til kirken. Og det var et styks stolt far! Forståeligt nok.

IMG_1123

Og afsted kom vi – faktisk var vi i god tid, hvilket vi også fik af vide, da vi ankom til kirken. Så vielsen startede til tiden. Det var en smuk vielse. Brudeparret strålede af lykke og glæde. Præsten, som er Jacobs svigerinde, holdt en fin og personlig tale og der blev sagt højt og sikkert ja til at følges ad resten af livet. Åh glæden boblede i maven på mig. Det er så vidunderligt at se kærligheden så tydeligt imellem to, man holder så meget af. Ja, jeg var rørt.

IMG_1134

IMG_1139

Vi var heldige med ca. 5 minutters tørvejr, da vi kom ud af kirken, så der var tid til knus og tillykker, og selvfølgelig lidt billeder. Men så begyndte det igen. Så vi fortrak hurtigt ned til Valgmenighedshuset, hvor selve festen skulle holdes.

IMG_1146

IMG_1150

image

Og sikke en fest! Maden var virkelig god, vinene var virkelig gode, stemningen var virkelig god, vi sad ved det hyggeligste bord med gode venner, vi kendte, talerne og sangene var så fine (jeg kom endda levende og ifølge andre godt igennem min tale til brudeparret), og de to, der spillede op til dans gjorde det super godt. Så der var snak, højt humør, dans og masser af vin hele aftenen og natten med. Det var så godt. Så hyggeligt, så Lisa og Jacob, så rigtigt. Og som et ekstra plus, der lige gjorde en perfekt dag og aften endnu bedre, så lykkedes det mig at få den allersidste dans med min mand <3 Han vil ellers aldrig danse med mig, men åh hvor gjorde han min dag fuldendt med den ene dans!

image

IMG_1156

IMG_1159

image

image

image

IMG_1190

Os piger <3

image

image

image

2 Comments

  1. Det var bare fantastisk du var der nille Pernille :-)

    • jewelryandlife

      16/05/2015 at 16:07

      Det var fantastisk at være der! Er så glad for, at jeg/vi havde mulighed for at dele dagen med jer… Og tak for en fantastisk hyggelig formiddag med forberedelser <3

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑