Jeg opdagede lige, at jeg aldrig fik vist jer det smukke Armani tørklæde, som min mor var så sød at give mig i gave – og som min kusine havde med ned til mig. Det havde jeg ellers lovet. Jeg kom til at tænke på det her i morges, da jeg fandt det frem. Jeg har det nemlig altid med mig i tasken, da det nogle gange er så koldt, at det er rart at have et tørklæde på.

Ja, jeg ved godt, at det lyder fjollet, at man synes, at det er koldt, når man bor i Dubai og der stadig her i december er 25 grader om dagen, men vi har altså grader tæt på 50, når det er allervarmest, og omkring de 35-45 grader i en hel del måneder i løbet af året, og så kan man altså godt mærke, at det bliver køligere. Ens krop vænner sig jo til varmen. Desuden er der air con alle steder hernede, og det kan trække noget så frygteligt!

Derfor er jeg simpelthen så glad for, at min dejlige mor syntes, at jeg skulle have det allerfineste tørklæde fra Armani, som hun ellers vandt ved et modeshow. Jeg tænker da også på hende, hver gang jeg tager det på. Og det er ekstra dejligt.

mit armani tørklæde 3

Tørklædet er i meget lys beige med store pink blomster i forskellige nuancer, og så er der rundt i hele kanten sort-hvide striber (min favorit – elsker striber), så det er virkelig bare et tørklæde lige efter mit hoved. Man får både de friske pang-farver, og de mere diskrete og klassiske striber på en og samme gang. Og så er det bare så utroligt blødt at have rundt om halsen. Jeg er lidt forelsket i det, faktisk. Du ved, på den der måde, hvor man bare føler, at man har fundet det perfekte tørklæde!

mit armani tørklæde

mit armani tørklæde 1

mit armani tørklæde 2