I fredags var Lars og jeg ude at spise på en af vores ynglingsrestauranter her i Dubai. Restauranten hedder Shanghai Chic, og jeg har faktisk allerede skrevet om den før! Vi tog nemlig min kusine med derud, da hun var på besøg.

Shanghai Chic ligger på Movenpick Hotel Ibn Battuta Gate, som ligger lidt længere væk fra Downtown og Marinaen for den sags skyld – dog ikke længere væk end 10 minutter i taxi fra hvor vi bor (når trafikken ikke lige driller that is), og der går også metro derud.

image

Selve restauranten ligger inde i hotellet, og er super fint indrettet. Jeg elsker især de store lamper i loftet, og de hyggelige båse, som man kan sidde i. Det fik vi dog ikke lov til denne gang, men de små almindelige borde er også fine – og afskærmet med planter. Stemningen er hyggelig og meget afslappet. Lyset er lidt dæmpet og det føles meget eksotisk på en eller anden måde. Vi er vilde med det.

image

Og hvad vigtigere er, så er maden super duper god derude! Vi har været der nogle gange efterhånden, og vi er endnu aldrig blevet skuffet derude.

Der er to muligheder derude, enten kan man bestille deres tasting night, hvor man kan bestille alt på menukortet, som er rigtig stort, kan jeg lige fortælle jer (!) og så betaler man 199 AED uden drikkevarer eller 299 AED med husets drikkevarer (hvilket inkluderer både hvidvin, rødvin og spiritus – YAY), eller også kan man vælge blot at købe forret, hovedret og dessert (eller kun 1 eller 2 ting) fra samme menukort.

image

Vi valgte selvfølgelig deres tasting night inklusiv vin – det er jo det eneste rigtige at gøre på en datenight, right? Og så gik vi ellers amok i veltilberedte og overraskende retter. Vi bestilte mellem 2-4 retter af gangen, og så kom de ind løbende, som de blev færdige. Retterne delte vi så – og det er noget af det, jeg elsker ved Shanghai Chic’s tasting night koncept, man får prøvet en hel masse forskelligt, og man er sammen om alle smagsoplevelserne. Og så er det bare hyggeligt at dele maden, synes jeg. Undtagen desserterne! Dem deler jeg altså ikke så gerne. Så der bestilte vi hver vores. Hahah. Bliver sådan lidt “Joey doesn’t share food” lige når det kommer til søde sager.

Pludselig var der gået 3 timer, vores maver var fyldte ovenpå virkelig mange retter virkelig god mad, verdenssituationen var blevet vendt,  der var blevet smilet lidt hen over bordet, og jeg havde fået en lille glad vinskid på :) Så altså en virkelig god datenight. Og jeg vil virkelig gerne anbefale Shanghai Chic til alle, der kan lide god, asiatisk mad i hyggelige omgivelser! Det her, det er et godt sted. Både til dates og til hygge med venner og familie!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image