Som jeg skrev igår i mit glimt fra hverdagen-indlæg, så var Lars og jeg ude at spise på La Parrilla i torsdags, og det var simpelthen så lækkert. La Parrilla ligger på Jumeirah Beach Hotel, og restauranten har direkte udsigt til Burj Al Arab (Sejlet som det også kaldes i Danmark).

Vi har været der en enkelt gang tidligere, faktisk sidste år på vores 3 års dag (eller 2 dage før). Dengang var det selvfølgelig for at fejre vores årsdag, men også fordi restauranten tilbød 3 retter for 180 AED i forbindelse med Jumeirah Gruppens årlige Jumeirah Restaurant Week. Sidste år faldt jeg over dette event ved et tilfælde, i år har jeg holdt øje med, hvornår det endnu engang ville løbe over stablen. Og det gør det så nu – fra d. 14-23. maj.

Der er mere end 40 restauranter at vælge imellem i forskellige prisklasser (180 er den anden dyreste – kun overgået af 3 restauranter der tilbyder til 370 AED), og man kan på www.jumeirahrestaurantweek.com se alle restauranterne og de menuer, som de tilbyder i løbet af ugen. Så det kiggede vi selvfølgelig igennem, og vi måtte bare indrømme, at La Parrilla’s menu endnu engang lød utrolig lækker, og vi havde jo rigtig gode minder derfra, så vi bestilte bord endnu engang. Heldigvis! For WOW!

image

Da vi ankom fik vi det fineste bord til to med direkte udsigt til Burj Al Arab og den smukke solnedgang. Det var så fint.

Vi valgte de tre retter, vi hver især ville have, samt en flaske god spansk rioja rødvin, og så måtte vi altså en tur ud på den tilstødende terrasse for virkelig at nyde det smukke sceneri, der udspillede sig for vores øjne. Solnedgangen var virkelig smuk, farverne på himlen maleriske og selve Sejlet majestætisk knejsende. Den udsigt bliver man ikke lige sådan træt af.

Og så kom vores lækre forretter, jeg havde valgt habano style shrimp, mens Lars havde valgt cheese empanada – og begge dele var super lækre. Jeg var helt tosset med mine rejeboller – de var yderst delikate i smagen.

Til hovedret havde vi begge valgt tenderloin bøffer med kartoffel og kål, og hold nu magle hvor var den bøf mør – kan godt huske fra sidste år, at de var gode til bøffer, men at de var så gode, det kunne jeg ikke huske. Mør som bare fan*** og med den bedste smag. Mums. Tilbehøret var også super – faktisk virkede kartoffelmosen næsten som en slags sauce og de forskellige smage komplimenterede virkelig hinanden perfekt.

Til dessert havde Lars valgt churros med chokolade, mens jeg valgte pomelo og passionsfrugt – is, creme og frugt og det smagte fantastisk. Begge dele. Så det var to glade mennesker, der kunne sidde og nyde synet af Burj Al Arab i mørke, mens vi lyttede til husbandet, så på de dygtige dansere og nød det sidste af den gode rødvin.

Jeg kan kun sige, at det ikke er sidste gang, vi kommer på La Parrilla, for ikke blot er maden super lækker, stemningen er også hyggelig med god musik, dæmpet belysning, super service og en fantastisk udsigt. Det er et perfekt sted til en date!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Klar til datenight i blåhvid stribert kjole og blå og sølv armbånd..