Kære jer derude,

Undskyld! Jeg har igen været fraværende, og jeg har det så dårligt med det, men jeg har været ramt af hverdagen og livet. Vores fantastiske ferie i Thailand har virkelig bragt mig ned i tempo på en meget tiltrængt måde, kan jeg mærke, men det betyder til gengæld også, at det er svært som aldrig før at komme op i gear igen. Og det er gået udover bloggen og jer. Jeg er ked af det. Sur på mig selv. Men jeg har bare ikke haft energien. Dog føler jeg, at det efterhånden går bedre, og jeg satser på, at jeg nu igen kan begynde at skrive herinde i samme mængder som tidligere – så jeg håber virkelig, at I hænger på derude?! Det viser mine tal på google analytics heldigvis, at I gør… Indtil videre, men jeg må vist hellere give mig selv et los i røven, så I ikke ender med at forlade mig. Det vil jeg ikke kunne bære.

image

Nå, men efter endnu en undskyldning,  så vil jeg nu løfte sløret for, hvad det egentligt var, jeg ville skrive om i dag. Nemlig noget, jeg ikke anede, at jeg behøvede indtil igår! Jeg lærte nemlig, at der findes en hel stribe apps, der tæller ned til den store dag for dig! Det er jo så smart! Hahah. Jeg anede f.eks. ikke, at der igår var præcis 230 dage til vores bryllup. Ikke før app’en fortalte mig det. Jeg elsker det. Så unødvendigt. Så sjovt. Så praktisk. Og for en kommende brud helt uundværligt.Hahah. For man glæder sig jo til den store dag! Ikke sandt? Jeg får i hvert fald sommerfugle i maven, bare jeg tænker på det. Så meget glæder jeg mig. Og jeg synes, at det er så vildt, at vi nu er i det år, hvor vi skal giftes. Det er ikke længere til næste år. Nej, det er om 7 måneder og 16 dage helt præcist! Det fortalte en anden app mig, for jeg downloadede naturligvis mere end en app – skulle jo lige finde den bedste. Og jeg har altså beholdt to – de hedder “The Knot – wedding planner” og “Countdown”, hvis der nu sidder nogle kommende brude derude, der ligesom mig ikke var klar over, at sådan en app da naturligvis er bydende nødvendig på den dejlige unødvendige måde. Jeg ser dem lidt som en lille glædesreminder – nu er der en dag mindre til du siger ja til manden i dit liv. Yay <3

image

Jeg skal nok lige opdatere jer på bryllupsplanlægningen snarest :) Og så skylder jeg vist et lille lovet indlæg om vores dejlige dage i Bangkok. Det er på listen! Sammen med fremvisning af lidt nye smykker. Og højdepunkter for 2015. Ja, ideer mangler jeg bestemt ikke – kun tid og overskud.