I dag får I endnu en lille fortælling fra min venindes besøg hernede. Det bliver også den sidste. I hvert fald i mad-regi. Men bare rolig, vi har jo mine forældre på besøg i øjeblikket, og her er der også gode madoplevelser på programmet, så der kommer snart nye anbefalinger. Det er jo ikke fra fremmede, at jeg har lært at elske spændende madoplevelser. Så I slipper ikke. Det håber jeg nu heller ikke, at I ønsker? For så må I altså fortælle mig det.

image

Jeg er vild med chokolade, og det er min veninde (heldigvis) også. Det er bare rart at have nogle at dele en passion med. Hahah. Så da jeg opdagede, at Sheraton Mall of the Emirates kørte tilbud på deres Chocoholic Brunch, så var vi begge to klar over, hvad klokken havde slået. Den fredagsbrunch måtte vi simpelthen prøve!

Og det er jeg glad for, at vi gjorde. For det var godt. Omend jeg nok gik derfra med lidt af et sukkerchok i kroppen. Hahah.

Restauranten er meget enkel, og knap så hyggelig som andre steder, jeg har været, men maden var virkelig god. Inden I bliver helt skræmte over navnet ‘Chocoholic Brunch’ og forestiller jer alt maden var med chokolade, så kan jeg berolige jer. Maden var ganske almindelig. Det var desserterne, der fokuserede på chokoladen. Faktisk har de et helt rum dedikeret til chokolade i alle afskygninger.

Der var både sushi, fisk, salater, kødretter, madstationer, pasta, arabisk mezza og alt imellem. Alt var friskt og lækkert. Men som sagt, så var det chokoladeafdelingen, der virkelig stod ud. Om man var til chokoladekager, fyldte chokolader eller chokolademousse, så var det der. I mange forskellige variationer. Der var også to store chokoladefontainer med hvid og lys chokolade, samt både frugt, skumfiduser, kager, fudge mm. til at dyppe i chokoladen.

Det var så godt. Vi forsøgte virkelig at prøve så meget som muligt, men til sidst måtte vi give fortabt. Glade og sukkerhøje. Og med en stillet trang til chokolade for den dag ;)

image

image

IMG_2942

chokoladefontane

IMG_2948

IMG_2953

IMG_2954

IMG_2988

IMG_2992

IMG_2994