Bryllupssnak vol. 1 <3

image

Jeg har advaret jer, der kommer til at være lidt bryllupsrelaterede indlæg her på bloggen – de næste 11 måneder sådan cirka. Hahah. Det håber jeg virkelig, at I er med på – altså lidt bryllupssnak af varieret karakter? :)

For det fylder en del. I mine tanker. Og i vores hverdag. Det er stort jo. Den største kærlighedsfest man kan holde. Og vi glæder os allerede voldsomt meget. Til at sige ja til hinanden. Til at fejre det med vores kære.

Der tegner sig langsomt et billede af et bryllup. Dato, kirke og festlokation er på plads. Vi er i gang med at udarbejde gæsteliste, eller det vil sige, min er klar, det er Lars’, der stadig er under udarbejdelse.

Vi er også i gang med at kigge på mad til festen, da vi har valgt et sted, der ikke kommer med tilhørende catering. Så vi skal selv i gang med at finde en leverandør. Til gengæld har vi så fundet et sted, hvor vi kan tilbyde vores gæster overnatning – måske under lidt klemte forhold, da vi bliver mange (forhåbentligt), men muligheden er der – og det betyder meget for os, da vi ligemeget hvor i landet, vi holder bryllup, vil have mange, der kommer langvejs fra, og da vi ønsker en hyggelig og afslappet fest uden gæster, der holder igen eller konstant holder øje med uret, så var overnatning vigtig for os. Og jeg synes, at vi har fundet et ret skønt sted. Der ikke ligger aaaalt for langt væk fra den kirke, vi skal vies i.

Kirken var faktisk det første, vi gik efter. Altså sammen med en dato. Da vi bor i udlandet lige nu, så har vi jo ikke rigtigt en kirke, vi som sådan tilhører, så i stedet gik vi efter den ene kirke, der betyder noget for os. Nemlig den kirke, hvor min højtelskede farfar, min farmor og min oldemor ligger begravet. Sjovt nok, er det også en kirke, der har betydning for Lars’ familie. Så det kunne jo ikke være mere perfekt. Men det betyder altså også, at vi skal giftes i Vestjylland. Det havde jeg alligevel ikke troet. Men jeg er glad for vores valg. Det føles rigtigt. Det gjorde det allerede, da vi fik af vide, at vi var velkomne til at blive viet i kirken og at den var fri på vores valgte dag.

Der vidste sig dog at være et – ret stort – problem. Der var ganske enkelt ikke nogle ledige festlokaler den dag. I hvert fald ikke vi kunne finde. Og vi skrev til rigtig mange. Men alt var optaget. Vi skrev endda til steder, hvor vi ikke ville kunne tilbyde vores gæster overnatning, men lige lidt hjalp det. Jeg siger jer, jeg var ved at blive både ked og frustreret, for nu havde vi jo fundet kirke og dato (sidst i august – vi ville nemlig gerne giftes i august). Men da to af de steder, vi var ret interesserede i, skrev, at weekenden efter var ledig, så måtte vi jo tage vores dato op til overvejelse. Det var hårdt.

Men da kirken viste sig at være fri på samme tidspunkt ugen efter, så var det som om, at valget blev taget for os. Jeg skulle lige synke et par gange. Det tog mig da også et par dage at vænne mig til den nye dato. Men nu synes jeg, at den er pænere end den første dato. Og når vi både kunne få vores kirke, samt et virkelig hyggeligt sted med overnatningsmuligheder til festen, så kan det da kun være rigtigt, ikke sandt?

Grunden til, at jeg ikke skriver vores dato er, at vi endnu ikke har meldt den ud til vores gæster, og det vil jeg gerne gøre, inden jeg røber den her. Så der skal kigges på save the date kort her i weekenden! Yay. Har allerede kigget lidt. Hahah. Man er vel en kommende brud ;)

image

2 Comments

  1. Hold da op, det tager vist pusten fra enhver. Undtagen dig din lille planlægger. Kærligst mor

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑