Godmorgen derude,

Er I klar til et skud silke og blonder? Det håber jeg. For i dag kommer det til at handle om brudekjoler!

Det er jo nok efterhånden ingen hemmelighed, at manden i mit liv har friet til mig, og at vi planlægger bryllup i 2016, og det fylder altså en del i vores liv, og det kommer også til at fylde herinde på bloggen. Det håber jeg, at I er okay med. Jeg lover, at bloggen ikke forandrer sig. Jeg er stadig tosset med smykker! Men bloggen er jo også om mit liv. Og lige nu handler mit liv en del om vores forestående bryllup. Det hele er så spændende. Og det er vil jeg så gerne dele.

Noget, jeg tror, er meget vigtig for alle brude, er brudekjolen! Det der med at finde den rigtige kjole, den der gør, at man føler sig som en prinsesse hele dagen, det er vigtigt. Jeg har den sidste tid kigget en hel del på brudekjoler på nettet, og jeg har en klar ide om, hvad jeg gerne vil have. I hvert fald stilmæssigt. Den skal være enkel og klassisk. Gerne med lidt blonder. Den skal være lang – men ikke for stor. Og så må der gerne være lidt ærme, da vi ikke skal giftes i højsommeren, men først på et tidspunkt, hvor man aldrig ved helt med vejret. Selvom jeg selvfølgelig satser alt på lækkert lunt vejr og sol!

Det er i hvert fald det, jeg tænker, og det er også den slags kjoler, jeg falder for på nettet. Men hvem ved, det kan være, at jeg falder for noget helt andet, når jeg snart skal ud at prøve kjoler for første gang. Det kan også være, at det jeg har i tankerne, slet ikke klæder mig. Hvem ved? Men spændende er det! Meget. Og jeg glæder mig virkelig til første kjoleprøvning! Og til at få en bedre ide om, hvordan min drømmekjole ser ud i virkeligheden – på mig.

Nedenfor har jeg samlet nogle af de kjoler, jeg synes er flotte, og som jeg umiddelbart godt kunne se mig selv i.

brudekjoler collage