BFF halskæde fra Aagaard – Nostalagi i moderne format

Tilbage i juni opdagede jeg Aagaard’s nye SMS-halskæder. Det er en serie af halskæder med små, runde vedhæng, hvor der står en SMS-forkortelse på. De er fine. Og jeg faldt for dem. Med det samme. Eller det vil sige, det var en bestemt fra serien, jeg faldt for. Nemlig den med BFF præget ind i vedhænget. For jeg vidste lige, hvem jeg synes, der skulle have sådan en.

Det skulle nemlig bedsteveninden, som jeg har kendt hele mit liv – eller siden jeg var halvandet og hun et år. Vi har altid været der for hinanden, og er det stadig. Vi betragter os nærmest som søstre, da vi altid har delt alt med hinanden, og gik ud og ind af hinandens huse, som boede vi der. Det er rart at have sådan en i sit liv, især når man ikke har nogle søskende selv. Hvilket jeg ikke har.

Faktisk er jeg heldig at have flere af de der bedsteveninder, man ved, vil være der, lige meget hvad, og lige meget hvor langt man er væk fra hinanden. Og det er jeg meget taknemmelig for. I ved, hvem I er S & L (ja, der er 2 L’er – foruden manden min, som også starter med L)! For det er ikke alle forundt. Men der er kun en, der føles som en søster, og det er Lisa!

Da jeg viste dem til hende, var hun heldigvis ligeså vild med dem, som jeg var. Det havde jeg nu også lidt regnet med – ellers ville jeg slet ikke have overvejet at give hende den. For selvom betydningen er fin, så skal stilen jo gerne passe til personen også.

Så i sommers da jeg var hjemme på sommerferie, ja, så købte vi dem til hinanden. Så nu har vi venindekæder. Præcis ligesom de der hjertevedhæng, der fandtes, da jeg var barn, og som man knækkede i to og delte med bedsteveninden. Kan I huske dem? Og havde I også sådan nogle?

aagaard bff kæde

De her er dog ikke helt magen til, da der ikke skal knækkes noget af, og egentligt behøver begge parter ikke have disse. Man kan sagtens bare give en til bedsteveninden. Men vi gjorde det. Gav hinanden dem. Og det var så fint. Nostalagi med et moderne tvist.

aagaard bff kæde tæt på

Jeg er vild med det enkle udtryk. Vedhænget er lille og diskret. Vi valgte det i guld, fordi vi synes, at det ser fint ud mod den oxiderede kæde. Men man kan også få dem i både rosa guld og sølv. Jeg synes faktisk, at det er et rigtig fint og elegant smykke. Og jeg bruger det ofte. Både på grund af betydningen, som smykket har for mig, men også fordi, jeg synes, at det er så fint.

aagaard bff kæde på mig

Hvis du også er faldet for BFF-kæden (og lige ved, hvem der skal have sådan et), eller gerne vil se de andre smykker i serien, så kan du finde dem her.

2 Comments

 1. Den er også bare så fin! Den er blevet til fast inventar på min hals! <3

  Ps. Man bliver ALDRIG for gammel til venindekæder… det så HYGGELIGT!

  Rigtig sødt indlæg søde Nille Pernille :-)

  • jewelryandlife

   22/10/2014 at 9:49

   Ih det er jeg glad for, at du synes, min allerbedste Lisa :) Og du har ret, man bliver aldrig for gamle til venindekæder, de forandrer sig bare lidt i udtryk og kvalitet… Mit hænger også om halsen hele tiden!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑