I så det måske, da jeg viste jer mine julegaver, men hvis ikke, så fortæller jeg det lige. Jeg var nemlig så heldig at få et ANNI-LU perlearmbånd i julegave af mine svigerforældre. Og jeg knus-elsker det allerede. For det er simpelthen så fint!

image

Præcis ligesom jeg elskede mit smukke ANNI-LU armbånd med den lille sorte diamant, som jeg desværre har mistet – jeg har tabt det et eller andet sted, og det er aldrig blevet fundet. Jeg er så ked af det, for det var virkelig en favorit. Jeg overvejer meget, om jeg skal have købt det på ny. For det passede bare til alt – og var perfekt til mit ur!

Nå men tilbage til mit nye (og utabte) perlearmbånd.Jeg er vild med guld og perler-kombinationen. Det er bare klassisk. Men det, at de tre perler er i forskellige størrelser giver det lige det tvist, som opdaterer armbåndet til at være nyt og friskt. Og det er jeg vild med.

image

Jeg bruger det både alene og sammen med andre armbånd. Det er det fine ved armbånd som dem fra ANNI-LU. De kan både stå alene, men det kan også mixes med alle mulige andre slags armbånd. På den måde har man flere muligheder for at lege med sit udtryk. Og det kan jeg godt lide. Jeg synes nemlig, at smykker skal være med til at understrege både stil og personlighed. Smykker skal bruges til at understøtte dig og det look, du gerne vil skabe, og derfor er det rigtig rart med smykker, der netop giver dig lov til at mixe og matche på kryds og tværs, men som også kan stå alene.

image

Tit kan jeg nemlig godt lide et enkelt og klassisk look. Et der står lidt skarpt, men stadig feminint, til især hverdagsbrug (arbejde), men også til den lille sorte. Andre gange har jeg brug for at lege lidt mere, og så er det fedt at have en smykkesamling, der netop kan bruges til at lege med udtrykket. Det nyder jeg meget.

Har I det også sådan? At I godt kan lide at mixe smykker sammen? Eller bruger I altid kun et enkelt af gangen?

image