Igår aftes blev Lars endelig færdig med hans opgave, som han brugte hver aften på i sidste uge – og en del af weekenden også. Han er ved at læse en HD om aftenen, da det er godt for en advokat at have en dybere forståelse for økonomi, ledelse og regnskab, hvis man gerne vil arbejde med erhversret og virksomheder, hvilket Lars gerne vil. Synes det er flot, at han orker at læse ved siden af arbejdet som advokat. For det kræver alligevel en del af ham, det arbejde. Kan da også godt synes, at det er irriterende til tider, da han jo netop arbejder meget, rejser meget med arbejdet, spiller fodbold og så har læsning ved siden af. For så er det nogle gange meget småt med tid til bare at være kærester. Alt det praktiske skal jo også klares. Så nogle gange savner jeg mere os-tid. Kender I det?

Nå, men tilbage til det indlægget faktisk handler om, nemlig at han igår blev færdig med opgaven, og det skulle da fejres. Så vi besluttede os for at gå en lille aftentur sammen hånd i hånd (det elsker jeg – også selvom man skal passe lidt på med det hernede). Og selvfølgelig kom vi lige til at slå et smut ind forbi vores favorit issted BaskinRobbins, hvor vi kom ud med hver vores dejlige isdessert, som vi spiste med stor tilfredshed på en bænk, mens vi småsludrede om stort og småt.

image

Det var rart. Rigtig rart. Elsker den slags små stunder, som bare gør dagen endnu bedre. Og jeg prøver at gemme dem i mit hjerte til regnvejrsdage (sorry – men det regner for en gangs skyld hernede, så det kom lige til mig). Det har den uberseje blogger Mette Marie fra twinpeaks.dk faktisk så sent som igår skrevet et super godt indlæg om – nemlig at samle på glansbilleder! Altså at huske de gode stunder fra dagen fremfor de dumme. Noget jeg tror, at vi er mange, der har godt at huske mere på!

image

Nu er jeg lige straks i Mall of the Emirates, hvor jeg skal mødes med ham advokaten. Vi tager nemlig en lille date her til aften, hvor vi skal have betalt regninger (mega romantisk, right?), og så vil vi have en bid mad og forhåbentligt et smut i biffen, hvis der ellers går noget godt. Hvis ikke, tror jeg bare, at vi tuller lidt rundt derude og bare nyder en aften sammen. Jeg glæder mig. For Lars rejser jo allerede igen onsdag morgen, hvor jeg så kan se frem til 9 dage alene. Så er kun glad for at tanke lidt kærestetid på kontoen. Og i bedste forsøg på kun at huske de gode ting, så ser jeg frem til kærestehygge og glemmer alt om, at jeg er ved at blive godt og grundigt forkølet…

I må have en fortsat dejlig dag derude.