200 dage tilbage til den store dag!

image

I dag er der præcis 200 dage til vi siger ja til hinanden i Humlum Kirke. Jeg glæder mig. Til at gøre mig klar sammen med min mor og min “søs”. Til at iføre mig min brudekjole. Til at blive fulgt op ad kirkegulvet af min far. Til at se Lars stå deroppe og vente på mig. Til hans ja. Til mit ja. Til at fejre vores kærlighed med hinanden og alle dem, vi holder af. Til talerne. Og vores første dans som ægtepar. Det bliver en fantastisk dag! Jeg får sommerfugle blot af at tænke på det, og mit hjerte bobler af kærlighed hver eneste gang, jeg kigger ned på min venstre hånd og se verdens smukkeste ring. Tænk, jeg skal giftes med manden i mit liv – min bedste ven og helt store kærlighed. Og nu er der kun 200 dage tilbage til den store dag!

2 Comments

  1. ❤️❤️❤️

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑